Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lakše se diše

Možete odahnuti: Opovrgnuta informacija koja je zgrozila hrvatske navijače

Slovačka - Hrvatska
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/3
24.10.2019.
u 10:21

Dres bi službeno trebao biti predstavljen u ožujku 2020. godine

Hrvatski nogometni savez obavijestio je u četvrtak navijače i predstavnike medija da je ilustracija iduće garniture hrvatskoga dresa netočna, odnosno da dizajn neće izgledati onako kako je bilo prikazano na društvenim mrežama i portalima. 

Hrvatski nogometni savez i tehnički partner Nike predstavit će novu garnituru za sljedeći natjecateljski ciklus koji počinje s Europskim prvenstvom u proljetnim mjesecima 2020. godine.

Ilustracije dresa koje su objavljene na internetskim stranicama i u pojedinim medijima netočne su te ne predstavljaju dres koji će hrvatski reprezentativci nositi u 2020. godini.

Hrvatski dres i opremu za Europsko prvenstvo navijači će moći vidjeti pri službenom predstavljanju nove garniture, koje će HNS i Nike imati u proljeće iduće godine.

Hrvatski nogometni savez i Vatreni raduju se predstavljanju još jednog izdanja hrvatskog dresa u suradnji s Nikeom te smo sigurni kako će navijači dres prihvatiti s jednakim entuzijazmom kao i prepoznatljive dresove koje su hrvatski reprezentativci nosili na SP-u u Rusiji - navedeno je u priopćenju.

Podsjetimo, dres bi službeno trebao biti predstavljen u ožujku 2020. godine, međutim, autori internetske stranice Footy Headlines prije nekoliko dana pohvalili su se da su već došli do uzorka.

Fotografije je brzo stigla do hrvatskih portala, a rezultati anketa su ukazali na to da je dizajn većinu navijača zgrozio. Samo u anketi na portalu Večernjeg lista više od 77% čitatelja kazalo je da dres izgleda očajno.

Inače, stranica Footy Headlines uglavnom se bavi dizajnom sportske odjeće i obuće i doista se često događa da u javnost procure raznorazni dresovi i prije njihova službenog predstavljanja. 

Tako smo, primjerice, lani već unaprijed znali da će Barcelona zaigrati u kvadratićima koji neodoljivo podsjećaju na one s hrvatskoga državnog dresa.

Komentara 9

DH
dalibor.hren
14:10 24.10.2019.

Ne znam, bih li odahnuo ili izdahnuo!?

SL
Slavik
10:33 24.10.2019.

Cijelu noc nism mogo spavat od brige za izgled dresa...

RP
rpzagreb
16:18 24.10.2019.

Baš sam odahnuo.... i sada mi je opet sve super i predivno u ovoj zemlji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije