Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RODILA TROJE DJECE

Možete li je prepoznati? Nekad je oduševljavala, a onda se udebljala i sasvim se promijenila

Kim Clijsters
Foto: Press Association/Pixsell
18.02.2020.
u 12:19

Danas ima 36 godina i nekoliko kilograma viška, a brojni navijači na društvenim mrežama pišu da se drastično promijenila u odnosu na onu djevojku koja je harala svjetskim tenisom.

Bivša prva tenisačica svijeta, 36-godišnja Belgijka Kim Clijsters u svojem je povratničkom meču na WTA Touru nakon sedam i pol godina izbivanja izgubila u 1. kolu Dubaija od Španjolke Garbine Muguruze s 2-6, 6-7 (6).

Clijsters, koja je posljednji susret prije ovoga u Dubaiju igrala na US Openu 2012. godine, izgubila je svoj početni udarac na samom početku dvoboja, napravila je čak 10 dvostrukih servis pogrešaka, ali, što je dvoboj odmicao dalje, to je bila sve konkurentnija.

Clijsters je u svojoj karijeri osvojila četiri Grand Slam naslova, tri US Opena (2005, 2009, 2010) i jedan Australian Open (2011). 

Prvi put od tenisa se oprostila 2007. godine kako bi rodila prvo od svoje troje djece. Vratila se dvije godine potom i ponovno se uspela na vrh WTA ljestvice. 

Danas ima 36 godina i nekoliko kilograma viška, a brojni navijači na društvenim mrežama pišu da se drastično promijenila u odnosu na onu djevojku koja je harala svjetskim tenisom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije