Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOTALNA PROMJENA

Možete li ga prepoznati? Danas zarađuje milijune, a ovako je izgledao ne tako davno

Bruno Fernandes
Foto: FTalentScout/Twitter/Eamon and James Clarke/Press Association/PIXSELL
1/5
05.07.2020.
u 11:40

Fernandes u Engleskoj zarađuje oko čak 440 tisuća eura mjesečno, ali navijači Uniteda smatraju da je opravdao sve što je uloženo u njega

Bruno Fernandes (26) danas je jedan od najboljih nogometaša svijeta i igrač koji sjajno predvodi svoj Manchester United od kada je na zimu stigao u Englesku. 

Fernandes je ime stvarao u Italiji dok ga 2017. godine Sporting nije kupio od Sampdorije za nešto manje od 10 milijuna eura, a samo tri godine kasnije prodao ga je Manchesteru za pet puta veći iznos. 

Fernandes u Engleskoj zarađuje oko čak 440 tisuća eura mjesečno, ali navijači Uniteda smatraju da je opravdao sve što je uloženo u njega. Ipak, prije velikih transfera, Fernandes je 2012. otišao iz Portugala u talijansku Serie B, točnije u Novaru. Transfer je iznosio samo 40 tisuća eura

I kako se godinama novac koji se izdvajao za njega mijenjao velikom brzinom, tako se i izgled samog Brune promijenio do neprepoznatljivosti. Sada je osvanula fotografija s njegova predstavljanja u Novari, a brojni ljubitelji nogometa ne mogu vjerovati da se radi o istoj osobi. 

Premier League - Tottenham Hotspur v Manchester United Soccer Football - Premier League - Tottenham Hotspur v Manchester United - Tottenham Hotspur Stadium, London, Britain - June 19, 2020 Manchester United's Bruno Fernandes celebrates scoring their first goal, as play resumes behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) Glyn Kirk/Pool via REUTERS EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. GLYN KIRK
Foto: GLYN KIRK/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije