Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedodirljiv

Može li mu itko stati na kraj? Juventus osigurao devetu uzastopnu titulu!

Juventus
Foto: Newscom/PIXSELL
1/3
26.07.2020.
u 23:51

Cristiano Ronaldo dva kola prije kraja zaostaje za tri gola za napadačem Lazija Cirom Immobileom

Nogometaši Juventusa osigurali su 36. naslov prvaka Italije u povijesti, deveti zaredom 2:0 (1:0) domaćom pobjedom protiv Sampdorije u susretu 36. kola Serie A.

Juventus je poveo u posljednjim trenucima prvog poluvremena kada je lucidno proigravanje Pjanića u sedmoj minuti nadoknade Cristiano Ronaldo iskoristio da preciznim udarcem sa 13-14 metara pogodi sam donji lijevi kut nemoćnog Audera.

Pobjedu i naslov Juventusa potvrdio je Bernardeschi koji je u 67. minuti pospremio jedan odbijanac u mrežu. Imao je pred kraj utakmice Cristiano Ronaldo priliku postići još jedan pogodak, ali je iz kaznenog udarca zatresao gredu.

Juventus je sa 83 boda osigurao naslov prvaka jer dva kola prije kraja ima nedostižnih sedam bodova više od drugog Intera, a po osam više od treće Atalante i četvrtog Lazija.

Sampdoria je 15. sa 41 bodom.

Iako je postigao pogodak, Cristiano Ronaldo dva kola prije kraja zaostaje za tri gola za napadačem Lazija Cirom Immobileom koji je ranije u nedjelju postigao tri je pogotka u 5:1 (1:1) gostujućoj pobjedi protiv Verone.

Verona je povela nakon što je Ambrabat (40-11m) iskoristio kazneni udarac, no Immobile (45+4-11m) je također s bijele točke poravnao neposredno prije odlaska na odmor. U nastavku je prvo slobodan udarac Milinković-Savića (57) pogodio jednog igrača domaćih u živom zidu i završio u mreži da bi ubrzo potom Correa (63) povisio na 3:1.

U završnici utakmice Immobile (84, 90+4-11m) je s još dva gola potvrdio pobjedu Lazija.

Roma je s dva gola Veretouta (45-11m, 88-11m) s bijele točke na svom terenu svladala Fiorentinu sa 2:1 (1:0). Jedini strijelac za goste bio je Milenković (54). Nikola Kalinić ostao je na klupi Rome, kao i Milan Badelj kod Fiorentine. Četvrta Roma sada ima 64 boda, dok je Fiorentina 12. sa 43.

Marko Rog ostao je na klupi u 0:1 (0:1) domaćem porazu Cagliarija od Udinesea. Jedini gol postigao je Okaka (3) na samom otvaranju susreta. I Cagliari i Udinese sada imaju po 42 boda te se nalaze na 13. i 14. mjestu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije