Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Berlusconi u SERIE A

Može li mala Monza podnijeti ambicije Silvija Berlusconija? I Milan je bio priča iz birtije

01.06.2022.
u 14:24

Trajao je Berlusconi na čelu Milana čak 31 godinu, u međuvremenu je postao premijer i tu je funkciju obnašao čak devet godina. Na kraju je osuđen zbog porezne prijevare te ga je samo visoka dob spasila od toga da neko vrijeme provede i u zatvoru. U međuvremenu su se ispredale različite priče o njegovu veselom životu punom djevojaka znatno mlađih od sebe, poslovnim vratolomijama, političkim aferama... Doista Silvio Berlusconi ima jedan život dostojan gotovo mita

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?