Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
München
Povratak na članak

Može li Kovač uspjeti s Bayernom kao što je to učinio Zidane s Realom?

Hrvatski trener, bez obzira na loš niz i četiri utakmice bez pobjede, ima podršku čelnika bavarske momčadi Karla-Heinza Rummeniggea i Ulija Hoenessa

Komentari 6

CI
cinbenik
15:05 11.10.2018.

Hrvatski Hrvat Kovac Niko ,je napravio trenersku karijeru,po zemljackoj liniji,je zavrsio u reprezentaciji...Tako nitko nije napredovao...Kva,itet zemljaci nemogu nadoknadjivati,kada su vani...Niko se dobro osramotio,do sada,podijelio Bayern,unio nemir i svajdje...Dosta slicno se radi i sa Hrvatom iz Hrvatske Dalicem,zemljakom ,koji nije cak bija ni igrac,no ipak mu se pogodovalo da kao trecerazredni trener,vodi Hrvatsku reprezentaciju,kako bi naglo napredovao u karijeri...No najverovatnije ce se osramotiti ubrzo,i tako nanijeti nenadoknadivu stetu....Hrvati i Hrvatska se navikla na zemljake,gdje postajes trener po mjestu rodjenja.Nista novo.

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
15:21 11.10.2018.

Niko Kovač je rođeni njemac po duši i jelu. Na balkanu je dosta klasu izgubio i bajki i sramote se naslušao. U FCB sindrom prodane duše se pokazao kao veliki hendikep.

VL
SU
Superhero
14:53 11.10.2018.

ne moze. Kao prvo, Niko je rodjen u Njemackoj i igrao je i zivio samo tamo, ali je odlucio igrati za Hrvatsku i tako se nije odrekao svog podrijetla i domovine na razliku od, recimo, onog Turcina Ozil-a. Ta 'balkan connection' mu je ostala u krvi sto je lijepo s jedne strane, ali moze imati kontra-efekat s druge, kao sto se desava. Zidane je rodjen u Francuskoj, ali je proveo 10 godina u Italiji i 10 u Spanjolskoj gdje je voljen i cijenjen kao doma (cak i vise, jer je Alzirac). Nije forsirao nikakvu French Connection u Realu - dapace, kad je mogao stavio je uvijek Benzema na klupu. Kovac stalno forsira tu balkan connection ali to kod svaba nece i ne moze proci. Ne sto to oni ne zele, nego jednostavno drugi mentalitet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.