Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Ćupić:

'Može Kaleb reći sve, ali da se ne borimo, to vrijeđa'

Ivan Čupić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
22.01.2015.
u 19:00

Mogu samo reći, ne samo u svoje ime, da se svi dečki bacaju na glavu u svakoj utakmici i da će tako biti do kraja, naglašava Čupić

Ivan Čupić u Dohi je nakon četiri kola i tri utakmice (nije igrao protiv Irana) ponovno naš najbolji strijelac. Postigao je u tri utakmice 28 pogodaka iz 33 pokušaja (85 posto), što je u prosjeku devet golova po utakmici.

– Malo sam ishitreno, onako još vruć, izletio s onom izjavom na konferenciji za novinare kada sam prozvao neke naše eksperte da nas malo puste na miru. Istina je da mi ne smeta kada netko od trenera ili bivših igrača komentira taktiku ili igru, ali kada moj bivši suigrač Nikša Kaleb piše o motivaciji ili borbenosti i kaže da su Makedonci borbeniji i motiviraniji od nas, onda me to malo pogodi – otvorio je dušu emotivni Čupić i dodao:

– No, svatko ima pravo na svoje mišljenje i treba ga javno reći. Moja opaska nije bila upućena javnosti, da ne bude zabune. Možda sam to u afektu spomenuo u množini. Mogu samo reći, ne samo u svoje ime, da se svi dečki bacaju na glavu u svakoj utakmici i da će tako biti do kraja. To je sve što bih rekao o tome – zaključio je Čupić.

>>Ćavar: Kad igramo kao protiv Makedonije, malo tko nam može parirati

Komentara 5

TV
tvrdapixa
20:00 22.01.2015.

Evo počelo je, novinari spletkaroši krenuli u ofenzivu. Nedostaje im Mamić pa su se okrenuli rukometašima. Čujem da je 20-tak novinara dobilo otkaz. Kad će čistka sportskih komentatora?

DU
Deleted user
19:34 22.01.2015.

je ste li poceli..stavljati klipove..i svadjati..niste odavna..

Avatar white socks
white socks
11:30 23.01.2015.

Čupko je bolji igrač i bolji čovjek od Kaleba. Znamo da je Kaleba i u ono vrijeme pamet često "prinosila".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije