Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLATIO 10.000 EURA

Cristiano 'Zečić' Ronaldo! Bivša prostitutka otkrila kakav je seks s njim: Nisam to očekivala

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/12
25.07.2020.
u 18:29

Imali smo grub i divlji seks, nisam mogla vjerovati da je takav. Ronaldo je veoma agresivan u krevetu. Sve se završilo prilično brzo -  piše u knjizi Andressa

Poznata brazilska TV voditeljica i bivša Miss Bum Bum, Andressa Urach, otkrila je u svojoj autobiografiji "I died to live" kakav su seks imali ona i Portugalac Cristiano Ronaldo kada je radila kao elitna prostitutka.

U Brazilu se znalo za njen posao izvan voditeljskih i manekenskih voda, a njeno društvo mogli su si priuštiti samo oni dubljeg džepa

Bila je jedna od najtraženijih brazilskih prostitutka, a sama je priznala kako je do 27. godine spavala s 'možda i više od tisuću muškaraca'. 

- Pretvorila sam svoje tijelo u jeftinu robu - otkrila je Andressa.

Zbog svoje popularnosti zapazio ju je i Cristiano Ronaldo, a preporučili su mu je dva nogometaša koja su ranije bila s Andressom.

- Nazvao me je i pitao imam li zaista imam najbolju guzu u Brazilu - dodala je Andressa koja je otkrila i detalje susreta i provoda s Portugalcem. 

- Dok sam bila u liftu njegovog hotela srce mi je ubrzano kucalo jer sam znala da me sekunde dijele od susreta s Ronaldom. Kada su se otvorila vrata njegove sobe, dočekao me s osmijehom i pozvao unutra. Kratko smo razgovarali o onome što će ćemo raditi,  a onda me je samo zgrabio.

Imali smo grub i divlji seks, nisam mogla vjerovati da je takav. Ronaldo je veoma agresivan u krevetu. Sve se završilo prilično brzo -  piše u knjizi Andressa.
 

Ključne riječi

Komentara 33

DU
Deleted user
19:28 25.07.2020.

Plati joj 10 000 eura za seks i da šuti. I žena ne moše šutiti niti kada joj se plati.

AN
Antonio1952
19:58 25.07.2020.

Pa on je strijelac, gleda kako najbrze i najjednostavnije zabit a ona bi se navlacila cijelu noc.

MT
makan tahi
21:11 25.07.2020.

i kad se uzme rent a car, gazi se koliko ide

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije