Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svakom loncu poklopac

Mourinho: Za Juventus 16-erac je dug 25 metara

Mourinho
Reuters
20.02.2010.
u 17:44

Jose Mourinho jednostavno ne može ostati suzdržan u komentarima klubova koje ne vodi. Iako tvrdi da razmišlja isključivo o svom Interu, u izjavama, nimalo suzdržanim, često se dotakne ostalih talijanskih konkurenata za tron prvaka.

U novom napadu na ostale klubove Portugalac za metu izabrao Juventus, odnosno sudačku zaštitu tog torinskog kluba.

U prošlome je prvenstvenom kolu (24.) Serije A Juventus slavio 3-2 pobjedu protiv Genoe i to nakon što je konačan rezultat postavio Alessandro Del Piero u 78. minuti udarcem s bijele točke. Prekršaj koji je okarakteriziran najstrožom kaznom dogodio se izvan kaznenoga prostora što je Mourinhu dalo svu potrebnu "municiju" za napad.

- Danas nitko ništa drugo ne priča osim o onome što se dogodilo Fiorentini u Münchenu, ali zbog čega bismo trebali gurati glave u pijesak i praviti se da ne vidimo što se i ovdje događa. Istina je da u Italiji postoji jedan klub u čijem su slučaju kazneni prostori dugi i 25 metara.

Podsjetimo, Fiorentina je poražena u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka kod Bayerna pogotkom iz nedozvoljene pozicije. Zabio je Miroslav Klose na asistenciju Ivice Olića za 2:1, a suci su gol priznali premda je bio dobra dva metra u zaleđu.

Komentara 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
19:34 20.02.2010.

ke ga driplje!!! kolko put je njegov inter sudačkom pogreškom/poklonom došel do pobjede...a da ne velim da su i na sudu dobili i jedan naslov talijanskog prvaka, jer je calciopoli zapravo produkt berlusconijeve i morattijeve ljubomore naspram juventusa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije