Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER TOTTENHAMA

Mourinho: Suci su postali pomoćnici, a glavne odluke donosi VAR

Jose Mourinho
Foto: Press Association/PIXSELL
02.01.2020.
u 12:59

"Mislim da bi VAR sustav (video pomoć sucima) trebalo preimenovati u VR (video suci). Naime, suci na terenu više nisu suci. Oni su postali pomoćnici, a glavne odluke donose suci u VAR sobi", izjavio je Mourinho

Portugalskom treneru Joseu Mourinhu nije dugo trebalo da ponovno "poludi" na suce, ali ovaj puta na njegovoj meti nisu se našli suci na terenu, već oni u VAR sobi.    

 "Mislim da bi VAR sustav (video pomoć sucima) trebalo preimenovati u VR (video suci). Naime, suci na terenu više nisu suci. Oni su postali pomoćnici, a glavne odluke donose suci u VAR sobi", izjavio je Mourinho nakon što je na Novu godinu njegov Tottenham izgubio u gostima kod Southamptona s 0-1.

 Mourinho se osvrnuo na situaciju iz prvog poluvremena i prekršaj na Deleu Alliju u kaznenom prostoru.

"To je bio čisti penal, a VAR tu situaciju uopće nije provjeravao. Kasnije su išli provjeravati start Southamptonova vratara na Deleu Alliju u kojem je sve bilo čisto, i to samo kako bi se opravdali što nisu provjerili situaciju koju su morali. Čini mi se da primjena VAR-a ide u pogrešnom smjeru", istaknuo je Mourinho, koji se vratio u Englesku prije mjesec i pol dana preuzevši kormilo Tottenhama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije