Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštrog jezika

Mourinho nemilosrdan prema nastupu Kovačeva Bayerna: To je bilo žalosno

Jose Mourinho
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
15.03.2019.
u 17:37

U prosincu otpušteni strateg danas bez dlake na jeziku ocjenjuje svoje kolege

Jose Mourinho, čuveni strateg koji danas uživa u ulozi komentatora, obrušio se Bayernovu predstavu u uzvratnome susretu osmine finala Lige prvaka. Podsjetimo, nakon što je bavarski klub odigrao 0:0 na Anfieldu, u srijedu je stradao od Liverpoola s 3:1 ispred svojih navijača.

Niko Kovač je Liverpoolu sportski čestitao i priznao da je momčad Jürgena Kloppa bila bolja, no Mourinho se daleko više u analizi bavio predstavom Bayerna u odnosu na klub s kojim se često nadmetao na premijerligaškim terenima.

>>> Pogledajte što su trener Nenad Bjelica i Amer Gojak izjavili po povratku u Zagreb iz Lisabona

- Bayern je bilo žalosno gledati. Lewandowski je bio preusamljen. Nije bilo pritiska u sredini. James Rodriguez je bio potpuno izgubljen, nesposoban stvoriti bilo kakav pritisak. Nije baš ništa činio između linija , odsnosno kako bi povezao igru s trojicom igrača u napadu. U svakom slučaju, ponavljam, bila je to jedna tužna predstava Bayerna - kazao je Mourinho.

Portugalski je strateg bez posla još od sredine prosinca kada je otpušten u Manchester Unitedu, a mediji su ga posljednjih tjedana povezivali s Realom. Ipak, budući da je kraljevski klub na klupu vratio Zinedinea Zidanea, ta je kombinacija propala.

Komentara 9

GO
gordan25
18:19 15.03.2019.

kao i igra manchestera u tvoje vrijeme,pravi se javio

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
18:01 15.03.2019.

Najjači su mi ovi generali poslije bitke !!!

DU
Deleted user
20:07 15.03.2019.

Teško je sa starcima donijeti pobjedu?! Bolje bi bilo da je Kovač složio novu mladu momčad Bayerna! Kako on može natjerati 5 prastarih igrača da treniraju! Nije po tim uvjetima trebao preuzeti takav Bayern!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije