Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imenovao ga

Mourinho pronašao krivca za poraz Hrvatske: 'Napravio je ono što nije smio...'

2020/2021 Premier League Season Package
CLIVE BRUNSKILL/PA Images/PIXSELL
14.06.2021.
u 09:04

– Englezi su spremni za naslov, bila je ovo više nego zaslužena pobjeda – kaže slavni Portugalac

Slavni Portugalac Jose Mourinho komentirao je ogled Engleske i Hrvatske (1:0) na Wembleyu ustvrdivši kako je Engleska spremna za osvajanje europskog naslova. 

– Englezi su spremni za naslov, bila je ovo više nego zaslužena pobjeda. I prije ove pobjede sam znao da bi Engleska mogla daleko dogurati, a sada sam još više uvjeren u to. Dobro su iskontrolirali utakmicu, bili su fokusirani, nisu ih ponijele emocije ni nakon gola, a djeluju kao prava klapa – pohvalio je trener Rome momčad Garetha Southgatea

Oduševio ga je veznjak Leedsa Kalvin Phillips.

– Nema iskustvo u reprezentaciji, nije igrao u Ligi prvaka, tek je prošle sezone stigao u Premiership, ali snašao se sjajno. Rice je u veznom redu bio dobar kao i inače, ali Phillips je oduševio, kako asistencijom tako i svojom igrom i presingom. Svaki put kad bi se Modrić i Kovačić spustili po loptu, tjerao ih je sve dalje od gola. Ne sjećam se nijedne njegove pogreške – rekao je Mourinho pa imenovao glavnog krivca za odlučujući pogodak.

Domagoj Vida je trčao za Kaneom, umjesto da je čuvao prostor u koji je utrčao Sterling. Kane je zapravo napravio pola posla i zato mislim da je dobra odluka što je Sterling igrao. Kaneu treba takva podrška – naglasio je Mourinho.

Video – Mario Brkljača o utakmici Hrvatske i Engleske: 'Oni su favorit prvenstva, mogu složiti tri dobre momčadi'

Komentara 9

SS
sokac sa drave
12:39 14.06.2021.

Pas do Sterlinga nije smio proci Car je sjeo na guzicu imjesto da je napravio prekrsaj englez ga prolazi i ostalo je svar brzine Sterlinga.

RE
RedTree
11:59 14.06.2021.

E da je to jedini problem. Barišić, Vlašić i pravi centarfor unutra uz puno bolju i bržu igru.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
15:13 14.06.2021.

Napokon da netko se usudi spomenuti tog poluigrača. Cijeli susret nije oduzeo niti jednu loptu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije