Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SVOM STILU Mourinho se zaratio s navijačima pa onda s novinarima

Mourinho priredio šou na press-konferenciji

09.11.2008.
u 21:19

Novi šou talijanskim predstavnicima medija priredio je trener Intera Jose Mourinho posvađavši se na press-konferenciji s Mariom Sconcertijem, novinarom Sky Italije. Prije toga uspio se zamjeriti i navijačima.

Nakon što je njegova momčad u sudačkoj nadoknadi utakmice pogotkom Julija Cruza pobijedila Udinese 1-0, trener Intera okrenuo se navijačima iza klupe i stavio prst na usta pokazavši im kako je vrijeme da zašute s negodovanjima. No, to je bio tek početak njegovog šoua koji je nastavak dobio na konferenciji za novinare, gdje Mourinhu nikako nije “sjelo” pitanje u kojem je svoju momčad trebao usporediti s onom koju je vodio njegov prethodnik Roberto Mancini.

Za početak je Mourinho pokušao oprati svoj “grijeh”, negiravši svađu s navijačima. Navodno je, tvrdi, njegov potez bio uperen Costinhi, igraču kojeg je vodio u Portu, a koji mu je dobacivao iz prvih redova tribina šaleći se tijekom cijele utakmice.

Svoj ispad na press-konferenciji, ipak, nije mogao svesti na šalu.

- Znam da ste vi, gospodine Sconcerti, Mancinijev prijatelj i to je jedini razlog zbog čega me to pitate - bio je Mourinhov odgovor na novinarov upit o usporedbi momčadi.

Sconcerti se pokušao obraniti riječima da prijateljuje sa svim trenerima, no Mourinho takvo što nije želio čuti.

- Moj prijatelj - niste. Vi ste novinar. I da me pozovete na večeru ja na nju ne bih došao - objasnio je, te nakon konstatacije novinara RAI-ja da je on taj koji je prvi povukao te usporedbe kazao da to nije istina i usred razgovora odjurio iz sobe za sastanke.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije