Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Mourinho prekinuo šutnju za medije

Jose Mourinho
AFP
11.03.2010.
u 12:49

Šutnju usmjerenu prema medijima prekinuo je Interov trener Jose Mourinho kako bi razjasnio neke stvari vezane uz njegovu momčad.

Mourinho je, podsjetimo, kažnjen s tri utakmice zabrane obavljanja svoje dužnosti nakon skandaloznog ponašanja tijekom prošlotjedne utakmice 25. kola Serije A protiv Sampdorije (0:0).

Portugalac je cijelo vrijeme izražavao nezadovoljstvo suđenjem, a vrhunac je bilo pokazivanje prekriženih ruku čime je, kako su protumačili Talijani, htio poručiti da bi suca, koji je Interu isključio dvojicu igrača, trebalo uhititi. Mourinho je, uz tri utakmice suspenzije, dobio i novčanu kaznu od 40.000 eura, a potom i odlučio ne obraćati se medijima.

Upitan ima li njegovo odsustvo s klupe utjecaja na rezultate momčadi koja je u posljednjih pet utakmica čak četiri puta remizirala Mourinho je odgovorio:

- Ali, nisam ja taj koji igra. Niti postižem golove, niti branim. Igra li momčad dobro, s pravim stavom tada nema niti potrebe da trener bude na klupi. On je potreban tek kada sastavu nedostaje koncentracije i agresivnosti, tada on može pomoći momčadi. Udaljen od momčadi on ne može učiniti ništa.

- Što se utakmica s podjelama bodova tiče, postoje remiji i remiji. Neki se ostvaruju zbog vlastitih pogrešaka, drugima kumuju neki drugi.

Naposljetku, Mourinho je upitan da objasni učestale trzavice između sebe i svog napadača Marija Balotellija. Dotični je nastupio u ogledu protiv Genoe prošle nedjelje s povišenom tjelesnom temperaturom, no čini se da tomu ipak nije bilo tako.

- Temperatura? Kakva temperatura? Ja sam je imao, ne on... Znamo to i liječnik Combi i ja. Staviti ga u igru u takvim uvjetima ne bi bilo etično. Priče o njegovoj temperaturi su laž - bez dlake na jeziku ponovno je imao portugalski stručnjak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije