Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispalio ispred kamera

Mourinho: Ovo već jako dugo želim reći javno, neka svi ovo čuju o Rakitiću

Foto: DPA/Reuters
25.03.2019.
u 09:21

– Rakitić je fantastičan na apsolutno svakoj razini – kazao je portugalski strateg

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić i portugalski strateg Jose Mourinho vole se javno. Posljednjih su dana razmijenili nekoliko divnih komplimenata, a sezonu izraza poštovanja otvorio je Mourinho dok je za Bein Sports komentirao ovosezonsku igru Barcelone.

– Da se ne bismo krivo razumjeli, ovo što ću sada reći jest kompliment, ne kritika. Barcelona ne igra fenomenalno, ne igra više onako lijepo kako su ljudi navikli, ali je solidna, kompaktna i – što je najvažnije – pobjeđuje.

Clementu Lengletu i Gerardu Piqueu ima vrhunski stoperski par, ali da vam kažem jednu drugu stvar. Ovo je rečenica koju već jako dugo želim javno izgovoriti: za mene je Ivan Rakitić jedan od najpodcjenjenijih nogometaša svijeta!

>> Pogledajte što je rekao Zlatko Dalić nakon poraza od Mađarske

Rakitić je fantastičan na apsolutno svakoj razini. Odrađuje golem posao u obrani kako bi kompenzirao ulogu Lionela Messija, trči kilometre i kilometre, odličan je kada igra s loptom, jednostavan je i učinkovit.

Da, Ivan Rakitić jedan je od najpodcjenjenijih igrača svijeta – kazao je Mourinho i u šali dodao da Raketa jedino mora popraviti svoje objave na Instagramu.

Portal Sport prenosi da je hrvatskog reprezentativca itekako zasluženi hvalospjev silno obradovao, pa u nastavku navodi i njegov odgovor:

– Najljepša hvala Mourinhu na ovim riječima. Jedan je od najvećih nogometnih stručnjaka svijeta, pa utoliko moram priznati da su godile mom uhu. Nisam siguran bi li moj otac to tako divno sročio – odgovorio je Rakitić.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
11:06 25.03.2019.

Igralo se nezainteresirano! Toliko loših dodavanja nisam dugo vidio na nekoj utakmici! Čak su i Rakitić i Modrić dodali toliko loših paseva da to u jednoj godini nisu učinili? Modrić je klizao kao da je na ledu!? Izgleda da su zasićeni nogometa!? A i trener je mogao reći da igraju nisko a ne visokim centar šutevima u igri protiv za glavu viših Mađara!

DE
derin
14:28 25.03.2019.

Hvalospjevi našim sportašima su uvijek bili medvjeđa usluga. Recimo otvoreno od svjetskog igramo lose, obrana losa, veza spora, a napad nepostojeći, volja i strast nestali, dalic upitan.

Avatar nekakav
nekakav
10:58 25.03.2019.

njemu se i mnogi drugi dopadali, pa ništa od njih. bio je faca pred 7-8 godina, sad je samo trener kojeg su najurili iz nekoliko klubova. inače je najuspješniji trener što se tiče visine ugovora i zaštitnih klauzula. nema kluba iz kojeg nije 'potjeran' za manje od 20 mil eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije