Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real ga ne zanima

Mourinho: Ostajem u Unitedu do kraja ugovora, a nadam se i dulje

Jose Mourinho
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
22.10.2018.
u 18:06

Portugalac je vezan za United do 2020. godine, a i sam se nalazi pod paljbom budući da se njegova momčad nalazi na 10. mjestu u prvenstvu

Manchester United sutra u Ligi prvaka čeka veliki okršaj s Juventusom na Old Traffordu (21 sat). Ali, menadžer crvenih vragova Jose Mourinho morao je na presici uoči utakmice odgovarati na pitanje o - Realu!, piše Goal.

U Madridu se sprema smjena trenera, Julen Lopetegui je praktički 'hodajući mrtvac' i naravno da se među potencijalnim nasljednicima našlo i Portugalčevo ime budući da je Jose vodio Real između 2010. i 2013. godine.

>> Pogledajte potez kojim Modrić izluđuje protivničke obrane

No, kad je upitan o mogućnosti da opet sjedne na klupu kraljevskog kluba, Mourinho je odlučno odbacio tu mogućnost.

- Ne. Moja budućnost je ovdje. Imam ugovor i do kraja mog ugovora mislim samo o Manchester Unitedu. A nadam se da ću ostati i dulje od toga - otkrio je Mourinho.

Portugalac je vezan za United do 2020. godine, a i sam se nalazi pod paljbom budući da se njegova momčad nalazi na 10. mjestu u prvenstvu, a u svim je natjecanjima pobijedila samo jednom u posljednjih šest utakmica.

Jose Mourinho
1/9

Komentara 2

DH
dalibor.hren
19:03 22.10.2018.

Jose, dođi u Rudeš i dokaži kvalitetu1

AL
altruist
18:14 22.10.2018.

Sampanjac na Anfieldu, Emiratesu, Stamford bridgu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije