Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Old Trafford

Mourinho odustao od vatrenog: On nije pravi igrač za United

Ante Rebić i Jose Mourinho
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
30.07.2018.
u 11:23

Unitedov menadžer izgleda kako odustao je od Ante Rebića, ali zato nije od drugog hrvatskog reprezentativca Ivan Perišića

Tijekom SP-a mnogo se pisalo kako Jose Mourinho prati igru našeg Ante Rebića te da bi ga vrlo rado doveo u Manchester United. Hrvatski reprezentativac oduševio je portugalskog stručnjaka, ali nakon što je analizirao izvještaje od njega je odustao.

"Nakon inicijalnog interesa, Portugalac se ohladio, uvjeren kako Ante nije pravi igrač za United", piše Times i dodaje:

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

"Potrebna su mu hitra i moćna krila što Ante i je, ali nije impresionirao Mourinha."

Unitedov menadžer izgleda kako odustao je od Ante Rebića, ali zato nije od drugog hrvatskog reprezentativca Ivan Perišića.

Mourinho dugo simpatizira Perišićevu igru, ali zapinje na relaciji Manchester United - Inter. Klubovi se ne mogu dogovoriti oko cijene, pa je taj transfer teško izgledan.

Portugalac traži i branič, a želje su mu Toby Alderweireld iz Tottenhama i Harry Maguire iz Leicestera, ali i oni su u ovom trenutku daleko od Old Trafforda.

>> Slasno u Omišu: poseban soparnik za vatrene Perišća i Rebića

Ante Rebić i Jose Mourinho
1/11

Komentara 17

PR
prajdali100
12:30 30.07.2018.

.....a bogami nisi ni ti trener za jedan United.Sir Alexu nisi dostojan ni cipele obrisati.

Avatar prahrvat
prahrvat
12:03 30.07.2018.

Neće naš Ante propast. Najbolje je biti u klubu u kojem si u prvom sastavu

DU
Deleted user
11:34 30.07.2018.

Bolje da ne ide kod Mourinha, jednog igrača taj nije stvorio, gradi Potemkinova sela. Odi u Bayern, Rebiću. Odi Niki da te do kraja izbrusi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije