Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFERI

Mourinho: Nema šanse da Drogba dođe u Inter

18.12.2008.
u 18:49

Trener nogometaša Intera iz Milana Jose Mourinho opovrgnuo je mogućnost da će jedan od njegovih omiljenih igrača Didier Drogba pojačati klub sa San Sira.

Bjelokošćanskog napadača Chelseaja dugo se povezivalo s Interom, ali portugalski stručnjak otkrio je kako zapravo stvari stoje.

- Ako jednog dana Didier bude imao čistu situaciju sa svojim klubom, klubom koji ja volim, te ga bude htio napustiti, a ja ću pritom sjediti na klupi Intera, Gambe, Red Bullsa ili bilo kojeg drugog kluba, svi znaju da ću ga pokušati dovesti jer je on jedan od mojih omiljenih igrača – rekao je Mourinho za Sky Sports.

- U kojem god klubu budem radio u budućnosti, njemu će vrata uvijek biti otvorena. Ali sad je on Chelseajev igrač i mogućnost da dođe u siječnju u Inter je nula posto.

Portugalski se stručnjak osvrnuo i na mogućnost da Inter u siječnju napusti i Adriano, brazilski napadač s kojim je ove sezone imao mnogo nesuglasica.

- Adriano je vrhunski igrač. U klubu imamo izvrsne napadače poput Crespa, Cruza i Ibrahimovića, ali meni treba još jedan napadač, a to je Adriano.
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije