Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme je za odmor

Mourinho nakon najteže sezone: Dosta mi je nogometa

Jose Mourinho
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
25.05.2017.
u 09:56

Igrače smo tjerali do maksimalnih granica izdržljivosti. Izvukli smo najviše što smo mogli i sada je vrijeme za odmor - zaključio je Jose Mourinho

Manchester United pobjednik je Europske lige. U finalu su crveni vragovi pobijedili Ajax sa 2:0, a menadžer Jose Mourinho postao je prvi trener koji je dva puta osvojio Ligu prvaka i Europsku ligu.

Portugalski stručnjak je u karijeri svoju momčad vodio u 14 finala, a u 12 je izašao kao pobjednik! Mourinho je osvajanjem naslova spasio Unitedovu sezonu, jer će sljedeće sezone igrati u Ligi prvaka. Crveni vragovi sezonu u engleskoj ligi završili su na šestom mjestu.

- Igrači su bili sjajni. Presretan sam kako su igrali, jer ovo je bila moja najteža sezona u trenerskoj karijeri - rekao je Mourinho.

Najbolje europske momčadi imaju malo vremena za odmor. Mnogi klubovi idu na svjetsku turneju, ali čini se Manchester United ostaje na Otoku.

- Dosta mi je nogometa, ne želim nikakve prijateljske utakmice. Posljednjih nekoliko mjeseci je bilo gotovo nemoguće igrati. Imali smo mnogo ozlijeđenih igrača i stalno krpali sastav. Igrače smo tjerali do maksimalnih granica izdržljivosti. Izvukli smo najviše što smo mogli i sada je vrijeme za odmor - zaključio je Jose Mourinho.

Komentara 2

IB
ibiza
10:49 25.05.2017.

ma stari odmori se daj nekom drugom priliku

BM
branko.mihalic1
11:47 25.05.2017.

jučer nikakav nogomet ni jedni ni drugi nisu zaslužili biti u finalu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije