Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBIO TU MOGUĆNOST

Mourinho: Mogao sam biti engleski izbornik

Jose Mourinho
Reuters
23.02.2010.
u 21:08

Kontroverzni trener talijanskog prvaka Intera Jose Mourinho je na press konferenciji uoči prve utakmice osmine finala Lige prvaka s Chelseajem (u srijedu na San Siru) govorio i o stvarima koje konkretno s tim dvobojem nemaju veze.

Osvrnuo se tako na svoju suspenziju od tri utakmice zabrane vođenja momčadi u talijanskom prvenstvu, a otkrio je i da je imao priliku postati engleskim izbornikom, ali da je tu mogućnost odbio.

Mourinho je zaradio tri utakmice suspenzije jer je sarkastičnim gestikulacijama reagirao na gotovo svaku odluku suca Tagliaventa tijekom utakmice sa Sampdorijom prošle subote, a navodno je najgore uvrijedio Tagliaventa nakon utakmice u tunelu kada ga je upitao: "Ne brinete li se za vlastitu djecu koja moraju gledati ovo što radite?"

- Izazivam sve da pronađu talijanskog suca koji će reći da sam ga ja uvrijedio – bio je Mourinhov odgovor na pitanje da li je istina da je uvijedio spomenutog suca.

Portugalac je uoči susreta protiv kluba s kojim je osvojio dva premierligaška naslova upitan i za komentar o odluci engleskog izbornika Fabija Capella da oduzme kapetansku vrpcu Johnu Terryju nakon što su tabloidi otkrili njegov vanbračni skandal sa bivšom djevojkom suigrača mu iz reprezentacije Waynea Bridgea.

- On je kod mene bio fantastičan igrač i kapetan, ali ja neću komentirati odluke koje su donijeli engleski izbornik, kao ni vlasnik Chelseaja. Ja nisam engleski izbornik, iako sam mogao biti, a nisam niti vlasnik Chelseaja, što nikad nisam niti mogao biti. Da, mogao sam biti engleski izbornik. Bio sam jako poćašćen kada mi je ponuđena ta uloga i s jedne strane sam ju želio, ali s druge strane nisam jer volim trenirati i raditi svakodnevno. Zato sam rekao ne. Ali Engleska je postupila jako dobro angažiravši menadžera kojeg trenutno imaju (Fabio Capello) – zaključio je Mourinho.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije