Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova suradnja

Mourinho je pronašao plan za spas – zove se Luka Modrić!

Slaven Bilić i Jose Mourinho
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
28.10.2015.
u 17:25

Mourinho bi želio Luku dovesti u London i postaviti ga za glavnog igrača u veznom redu, ali u cijeloj priči nešto se pita Real koji nema nikakvu namjeru prodati Luku

Jose Mourinho proživljava najteže dane od povratka u Chelsea. Iako je prije samo nekoliko mjeseci osvojio prvenstvo, katastrofalan start u novoj sezoni doveo ga je na prag otkaza. Jučerašnje ispadanje u Kupu od Stokea dovelo ga je na sam rub, ali on još uvijek ne želi odustati, vjeruje da može promijeniti tijek sezone.

Engleski i španjolski mediji raspisali su se danas o njegovu planu za spas, a on uključuje i Luku Modrića. Hrvatski veznjak njegov je ljubimac, Mourinho ga obožava i cijeni, a poštovanje je uzajamno. Luka mu je bio odan od trenutka kada ga je ovaj doveo u Real pa sve do samoga kraja, a sada im se putevi možda ponovno spoje.

Naime, Mourinho bi želio Luku dovesti u London i postaviti ga za glavnog igrača u veznom redu, ali nešto se pita i Real koji nema nikakvu namjeru prodati Luku. No, spominje se u cijeloj priči i Eden Hazard, nezadovoljnik iz Chelseaja, kojeg na Santiago Bernabeuu već duže vrijeme prate, pa bi moglo doći do nekakve zamjene i Real bi u tom slučaju zasigurno razmislio o ponudi.

No, nije Luka jedini igrač Reala kojeg Mourinho želi. Spominju se u tom kontekstu i Varane, Isco te Bale. Ako Mourinho ostane na klupi do siječnja, moglo bi biti prometno na relaciji London – Madrid.

>>Jose Mourinho izgubio kontrolu: Moji vam igrači poručuju da ste glupi!

Komentara 12

DI
Diosiario
23:01 28.10.2015.

Kako netko može napisati ovo i jedan trenutak nakon toga da ostane raditi kao sportski novinar. Jedan Chelsea, običan bezvezni seljački klub koji je prije dolaska Abramoviča imao dva trofeja u vitrini da uzme igrača, i to najvažnijeg jednom Real Madridu, najvećem klubu koji postoji na ovom svijetu? Nema šanse, nikad i nikad. To se može dogoditi samo u onom trenutku ako se Real poželi rješiti Modrića, a takvog nečeg nema na obzoru. Real može uzeti igrača kome god hoće i to je pokazao kad je uzeo Zidena Juventusu, kad je uzeo jednog Ronalda Interu a drugog Manchasteru itd. S druge strane, Realu možeš uzeti igrača samo ako ga Real šutne, kao što je bilo s Ozilom, Khedirom, Di Mariom itd. Prema tome, dajte se konačno naučite osnove nogometa, ne moraš voliti Real, ja ga prvi ne volim, ali on je največi, najtrofeniji, najbogatiji, najatraktivniji, san svakog igrača je igrati za Real i dok je tako ova tržišna pravila će vrijediti i dalje.

TO
tony111
06:01 29.10.2015.

Ha,ha, čitam ovo u 6 ujutro i smijem se da me strah da neću probuditi cijelu ulicu. Živim u Madridu i znam da Luka ovdje ima status božanstva, navijači, mediji i svi oni koji se i malo razumiju u nogomet , smatraju ga najboljim i najvažnijim igračem Reala. Ma kakav Ronaldo, James ili Bale. Modrić je kralj Reala i Madrida i tu će završiti karijeru.

KT
KTM
21:00 28.10.2015.

Htio bi komentirati reklamu za neki čips kad stari leti po sobi. Idiotizam,ali sam ga snimio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije