Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTUGALAC MIRAN

Mourinho: Kriza je u Siriji, a ne u Chelseaju

Jose Mourinho, Chelsea (1)
Reuters/Pixsell
21.09.2013.
u 09:01

- Ne znam o kakvoj krizi govorite. Možda onoj u Siriji? U Chelseaju ne postoji kriza nego sam dva loša rezultata - rekao je Mourinho.

Chelsea već četiri utakmice ne zna za pobjedu, a poražen je i od Basela u prvom kolu Lige prvaka. No, trener Jose Mourinho u svom stilu tvrdi da u klubu nema krize.

- Ne znam o kakvoj krizi govorite. Možda onoj u Siriji? U Chelseaju ne postoji kriza nego sam dva loša rezultata - rekao je Mourinho koji želi promijeniti stil igre momčadi.

Priliku da dokažu da nisu u krizi igrači Chelseaja imat će danas u 18:30 kada gostuju kod Fulhama.

>> Mourinho: Ja sam kriv! Moramo se trgnuti jer ne želimo igrati EL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije