Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'50 tisuća igrača'

Mourinho: Kad sam pobijedio Drogbu, osvojio sam Ligu prvaka

Jose Mourinho
Reuters/Pixsell
Autori: sb, mp/VLM
10.04.2013.
u 00:10

- Galatasaray nije igrao s 11 igrača, igrao je 50 tisuća igrača - rekao je Mourinho.

- Kad sam pobijedio Drogbu, osvojili smo Ligu prvaka - bila je prva reakcija Josea Mourinha nakon što je Real izbacio Galatasaray u četvrtfinalu. Turci su slavili 3:2, no Madriđani idu dalje zbog 3:0 u prvoj utakmici.

>>> Mourinho Modrića za izvedbu u Istanbulu zagrlio i poljubio

- Droba je bio sjajan, poseban je igrač. Kad sam ga dobio, osvojio sam Ligu prvaka. U polufinalu će vjerojatno biti Borussia, Bayern i Barcelona, tri vrhunske momčadi, najbolje u Europi. Uživam igrati protiv prijatelja, a njih u PSG-u i Barceloni nemam.

Portugalca je impresionirao ambijent u Istanbulu.

- Galatasaray nije igrao s 11 igrača, igrao je 50 tisuća igrača. Danas nismo imali što dobiti, a mogli smo puno izgubiti. Sad nas čeka polufinale i igrat ćemo ponovo protiv odlične ekipe iako još ne znamo tko će to biti. Moramo uživati i ne smijemo biti nervozi - rekao je Mourinho.

Prokomentirao je i šokantno ispadanje Malage.

- Nisam gledao utakmicu, ali Malaga zaslužuje pohvale. Napravili su sjajan posao u Ligi prvaka i sa stilom se oprostili.

Cristiano Ronaldo bio je igrač utakmice s dva gola. Ukupno ih u Ligi prvaka ima 11 u 10 utakmica.

- Sretni smo što smo prošli dalje nakon teške utakmice. Ovo će nam biti primjer za buduće. Moramo biti koncentrirani svih 90 minuta. Dobro se osjećam; svoj sam posao večeras obavio i motiviran sam kao i moji suigrači. Sad ćemo pričekati i vidjeti koga ćemo dobiti u polufinalu - kaže Ronaldo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije