Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NETKO MORA OTIĆI

Mourinho i Balotelli: Inter je pretijesan za njih dvojicu

Mario Balotelli
AFP
16.03.2010.
u 13:40

Od prvog dana kako je došao raditi u milanski Inter, portugalski trener Jose Mourinho vodi osobni rat s Marijom Balotellijem, velikom nadom Intera i talijanske reprezentacije.

Nove su trzavice između uspješnog trenera i 19-godišnjeg igrača buknule na dan uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka kod Chelseaja, gdje Inter brani prednost 2-1 sa San Sira.

Dugo se nije znalo hoće li Balotelli uopće krenuti put Londona, jer je imao ozljedu koljena, no ipak se našao u zrakoplovu koji je krenuo prema Otoku. No, na dan utakmice je Mourinho najavio da ne računa na Balotellija.

Mnogi talijanski mediji u utorak donose informacije kako je ovo posljednja epizoda u seriji koja govori o tome da je Inter pretijesan za njih dvojicu i prilično sigurno najavljuju da će na kraju sezone jedan od njih dvoje otići.

U posljednje vrijeme su se pojavile i određene nesuglasice na relaciji Mourinha i vlasnika kluba Massima Morattija, a jednim dijelom baš zbog Balotellija. Naime, Moratti je uvjeren da je Balotelli nogometna veličina i da će biti budući nositelj igre Intera, no Portugalac nije niti blizu takvog stava.

Izvori navode, isto tako, da Balotelli, bude li otišao, sigurno neće završiti u nekom talijanskom klubu. Decidirano stoji da će biti prodan ili u Arsenal ili u Manchester City.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije