Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
espn

Mourinho dolazi ako se Liverpool financijski stabilizira

Jose Mourinho
AFP
16.01.2010.
u 13:18

Prema izvještajima američke kabelske televizijske mreže ESPN-a, portugalski stručnjak Jose Mourinho mogao bi uskoro preuzeti trenersku klupu Liverpoola od Rafe Beniteza.

Iako je Benitez ugovorno vezan do 2014. godine, ispadanje iz 3. kola FA Cupa od Readinga sredinom tjedna zaokružilo je razočaravajuću sezonu "redsa" kojima je sada preostalo boriti se za naslov tek u Europa ligi.

Međutim, vjeruje se da bi Benitez trebao ostati na klupi do kraja sezone do kada bi aktualni suvlasnici Tom Hicks i George Gillet trebali pronaći zainteresirane ulagače voljne kupiti dionice kluba koji je trenutno u velikim dugovima.

Tada bi se stvorili preduvjeti za dolazak bivšeg trenera Porta i Chelseaja, a aktualnog trenera Intera, koji je i ranije najavio da mu je želja vratiti se na Otok.

- Od ljudi bliskih s Mourinhom znam da on neće doći u financijski nestabilan klub. Da se Liverpool financijski stabilizira i sakupi sredstva potrebna za ulaganja u pojačanja Jose ne bi dvojio o prihvaćanju posla u Liverpoolu. Liverpoolovi vlasnici pokušavaju prodati klub već dvije godine, a sada traže investiciju od 100 milijuna funti za kupnju manjinskog udjela. Svaki ulagač će htjeti kontrolu nad klubom i barem 51% dionica minimalno – rekao je nepoznat izvor blizak klubu s Anfielda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije