Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj putovanja

Bilo je dosta: Manchester United pokazao Mourinhu izlazna vrata!

Jose Mourinho
Foto: Press Association/Pixsell
1/7
18.12.2018.
u 11:03

Kuloari nagađaju da je klupi Machester Uniteda najbliži Zinedine Zidane

Jose Mourinho od utorka više nije menadžer Manchester Uniteda. Vijest su potvrdili i u klubu, velikanu engleskoga nogometa koji je portugalski strateg ostavio na šestom mjestu s čak 19 bodova zaostatka za trenutačno vodećim Liverpoolom.

Mourinho je u Manchester United stigao u svibnju 2016. godine kao nasljednik Louisa van Gaala, a u dvije pune sezone je osvojio dva trofeja - Europsku ligu i Liga kup.

Tijekom tog razdoblja je doveo desetoricu igrača na koje je, barem tako navodi Transfermarkt, potrošio oko 463 milijuna eura. Najviše je dao za Paula Pogbu, čak 105 milijuna, ali nije se štedjelo ni za Romelua Lukakua (84 milijuna), Freda (59 milijuna), Matića (44)...

Manchester United je zabilježio najgori uvodu u sezonu još od 1990./1991., u posljednjih šest ligaških utakmica je ostvario samo jednu pobjedu, a u osmini finala Lige prvaka je upravo izvukao PSG.

- Klub želi zahvaliti Joseu za njegov rad tijekom vremena koje je proveo u Manchester Unitedu i želi mu sreću u daljnjim poduhvatima. Novi privremeni trener će biti imenovan do kraja ove sezone, dok će klub istovremeno raditi na traženju trajnog rješenja za klupu - rečeno je u klupskom priopćenju, tek koji sat nakon što su tamošnji mediji prenijeli da Mourinha štiti klauzulna odšteta u iznosu od 26 milijuna eura.

Kuloari nagađaju da je klupi Machester Uniteda najbliži Zinedine Zidane, ali tek treba vidjeti hoće li se dojučerašnji strateg madridskog Reala prihvatiti tog posla.

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
11:38 18.12.2018.

jedva je docekao,26milijuna u dzep...i sada ceka smjenu u realu..

PI
Pierro12
11:22 18.12.2018.

Konacno. Ja bi mu otkaz dao odavno. Licemjeran i arogantan do kraja. Morinjo moz mislit. Zasluzio je to vise puta. Ciao i bye bye. Koga li ce slijedece prevariti ?

Avatar patkovic
patkovic
12:13 18.12.2018.

nema dobar stav sa igračima , u čelziju im je otjerao onu specijalnu maserku i to mu je presudilo tamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije