Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prednost Belgijcu

Mourinho: Čech je razočaran, ali nadam se da ostaje u klubu

Petr Čech
Press Association/PIXSELL
20.08.2014.
u 11:23

- Nadam se da Čech nema drugih ponuda, a ako ih i ima, da će ih odbiti. Volio bih da ostane u Chelseaju jer bih tako imao dva najbolja svjetska golmana

Jose Mourinho na početku sezone imao je vratarsku dilemu, a odlučio je Courtoisa pretpostaviti Čechu. Mladi Belgijac prošle je sezone bio sjajan u Atleticu i zaslužio je nositi 'jedinicu', što sigurno nije dobro sjelo češkom vrataru.

- Vratar nije igrač kojeg mijenjate svaku utakmicu. Morate pokazati stabilnost. Prije deset godina sam morao donijeti tešku odluku, kada ja Carlo Cudicini odlično branio za Chelsea, a ovo je slična situacija. Moram razmišljati o budućnosti. Petr je bio razočaran, ali nogomet je takav. I jasno mi je da igrači često mogu biti nezadovoljni trenerom i njegovim odlukama, ali mi smo ti koji ih moramo donositi, rekao je Mourinho.

Ipak, nada se da će Čech ostati u klubu.

- Nadam se da Čech nema drugih ponuda, a ako ih i ima, da će ih odbiti. Volio bih da ostane u Chelseaju jer bih tako imao dva najbolja svjetska golmana.

>>Pogledajte Chelseajevu akciju iz snova: Bio je to fantastičan gol

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije