Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOJMOVI POSEBNOG

Mourinho: Barça je bila bolja, ali morali smo dobiti penal

Mourinho
Reuters
24.11.2009.
u 23:37

Inter je bez ispaljenog metka pao na Camp Nouu (2:0 za Barcelonu), makar im zbog ozljeda tijekom ogleda nisu prijetile najveće katalonske napasti, Lionel Messi i Zlatan Ibrahimović

Portugalski trener na klupi Intera Jose Mourinho na kraju utakmice je mirno ustvrdio:

- Barcelona je bila bolja momčad večeras i zaslužili su pobjedu. Bolji su pogotovo bili u prvom poluvremenu - bio je prvi komentar Mourinha, a potom je nastavio:

- No, morao je sudac svirati jedanaesterac za nas u drugom dijelu (op.a.: start Puyola na Eto'ou). Klasični je to primjer jedanaesterca koji nije utjecao na konačni rezultat, ali...

Potom se Mourinho okrenuo onima kojih nije bilo na terenu.

- Oni su, istina, igrali bez Messija i Ibrahimovića, ali imam dojam da je nama daleko više nedostajao Sneijder. On je igrač koji daleko najbrže i najbolje misli u našem veznom redu. Njegov nogomet je konkretan, a nama je baš to nedostajalo u ovom ogledu. Mislim da bi s njim sve izgledalo drugačije - rekao je Mourinho i završio uz riječi:

- U dobroj smo situaciji, moramo samo pobijediti Rubin Kazan i učinit ćemo to. Bez brige.

Komentara 1

VI
visio
07:55 25.11.2009.

\"murinjo\" bi bio jako pametan, da šuti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije