Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tuttosport tvrdi

Mourinha čekaju teška kazna i otkaz?

Jose Mourinho
AFP
15.12.2009.
u 12:12

Prema pisanju Tuttosporta Interova trenera Josea Mourinha čeka teška kazna Talijanskoga nogometnog saveza zbog fizičkog nasrtaja i vrijeđanja novinara Corriere dello Sporta Andree Ramazottija.

Ljutiti portugalski trener nakon subotnje podjele bodova njegove momčadi i Atalante (1-1) u Bergamu u utakmici 16. kola talijanskoga nogometnog prvenstva sukobio se sa spomenutim novinarom. Mourinho se uvrijedio na njegovo pitanje, pa ga je verbalno izvrijeđao nazvavši ga među ostalim “kurv.... sinom”, a potom i fizički odgurnuo, čime je samo produbio jaz i netrpeljivost koji vladaju između njega i “sedme sile”.

Iz Talijanskog saveza pokrenuli su istragu o cijelom incidentu, pa je tako njihov povjerenik razgovarao s brojnim svjedocima događaja, te će na temelju njegova izvještaja biti donesena odluka o kazni kontroverznom Portugalcu.

Navodno bi Mourinho osim novčane kazne mogao zaraditi i mjesečnu suspenziju vođenja Interovih utakmica, ali to nije sve. Mogao bi osjetiti i izljev bijesa Interova predsjednika Massima Morattija koji je navodno osramoćen činom trenera svog kluba, te se već ispričao uvrijeđenom novinaru telefonom.

Tuttosport tako dodaje da će Mourinho teško ostati Interov trener na kraju sezone.

Sam trener imat će priliku objasniti svoje postupke na konferenciji za novinare u poslijepodnevnim satima, uoči utakmice u Talijanskom kupu protiv Livorna u srijedu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije