Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'GINUT ĆEMO ZA HRVATSKU'

Mostarski div poručio: Mislimo na Petrinju i igramo za sve koji su stradali...

15.01.2021.
u 15:00

- Mislimo na Petrinju i okolicu, znamo da su i oni mislima uz nas, ginut ćemo za Hrvatsku – istaknuo je Mandić, koji je na porečkoj utakmici protiv Španjolske bio jedan od naših najboljih igrača.

David Mandić, igrač PPD Zagreba, bit će danas prva opcija Line Červara na mjestu lijevog krila.

– Ostao je još jedan dan, svi smo koncentrirani maksimalno, atmosfera je sjajna i jedva čekamo da počne utakmica. Analizirali smo ih i opet ćemo, nezgodni su jako, brzi u kontri, igraju nezgodnu 5-1 obranu. Ali mislim da neće biti problema i da ćemo s našim sjajnim srednjacima to rješavati. I, naravno, obrana mora biti dobra - rekao je pa otkrio što rade u slobodno vrijeme krot sve zabrane:

-  Družimo se međusobno, pijemo kave, igramo PlayStation. I u mislima smo s domovinom, igrat ćemo za nju, mislimo na Petrinju i okolicu, znamo da su i oni mislima uz nas, ginut ćemo za Hrvatsku – istaknuo je Mandić, koji je na porečkoj utakmici protiv Španjolske bio jedan od naših najboljih igrača. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije