Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osmina finala kupa BiH

Mostarski derbi Zrinjski - Velež prekinut, navijači ušli na teren

mostar (1)
Foto: Stojan Lasić
1/14
28.09.2011.
u 18:32

Nakon što je nedavno utakmica premijerlige BiH Borac - Željezničar prekinuta zbog navijačkih nereda, slično se dogodilo i u utorak u Mostaru, u gradskom derbiju Zrinjski - Velež. Sudac je prekinuo susret

Navijači Zrinjskog u 93. minuti susreta s Veležom ušli su u teren i prekinuli prvu utakmicu osmine finala Nogometnog kupa BiH. Ovaj derbi, prvi od tri koji su na rasporedu u razdoblju od dva tjedna (prvenstveni susret je u nedjelju), osiguravalo je više od 600 policajaca.

Jake snage reda i mira ulijevale su povjerenje da do incidenta ipak neće doći, ali pogodak Rijada Demića u trećoj minuti sudačke nadoknade, od predviđenih sedam, bio je povod za utrčavanje u teren. Policajci su u gradu bili cijelu noć.

Privedeno je desetak osoba, a igrači Veleža u istočni dio Mostara preveženi su pod jakom policijskom pratnjom. U sukobu s policijom ispred stadiona ozlijeđeno je nekoliko navijača Zrinjskog, ali i policajaca.

Ključne riječi

Komentara 2

JO
jolly
07:40 29.09.2011.

1. Koja ekipa je postigla gol? 2. Čiji su navijači utrčali u teren? 3. Na fotografijama se nevide nikakvi neredi. E, moj novinaru!!

KR
kroon
15:00 29.09.2011.

onu \"junacinu\" iz Zrinjskog koj je uklizavao igracu Veleza dok je ovaj bjezao da spasi zivu glavu treba izbaciti dozivotno da se ne bavi nikakvim sportom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije