Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rađa prepričao anegdotu

'Mosor se satima tresao jer je povjerovao da su u Splitu Balaševića gađali bocom'

Djordje Balasevic
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/6
22.02.2021.
u 20:07

- Sada bar imaju veselo društvo gore gdje se skupljaju dobri ljudi - napisao je, između ostaloga, Rađa

Hrvatski košarkaški velikan Dino Rađa u ponedjeljak je na svom profilu na Facebooku podijelio anegdotu vezanu uz Đorđa Balaševića i Milorada Bibića Mosora, novinara, pisca, scanarista i publicista, kojeg među nama nema već punih devet godina.

Balašević i Mosor bili su dugogodišnji prijatelji, otkrio je Rađa, a u njihovu društvu očito nikad nije manjkalo šale i dobroga raspoloženja.

- Umrli su u dva dana razlike. Ima to neke simbolike. Evo jedne zaje*ancije vezane za njih dvojicu. Mosor je Đoleta upoznao kada je bio u Novom Sadu, mislim u vojsci, ali nisam siguran. Svakako su bili dobri.

Đoletov prvi koncert nakon rata 2004. gdoine u Splitu, a Mosor nervozan kao pas. Ne smije ići jer se boji kako će publika reagirati, a on emotivac neko s*anje ne bi preživio. Usred koncerta zove on mene na mobitel i pita kakva je situacija.

Kako meni malo treba, kažem mu odmah da je sve super osim što ga je jedan lik gađao bocom, ali da je to policija riješila za sekundu. Inače ovacije za Đoleta. Meni Mosor naravno ne vjeruje i odmah zove starog Grašu. A ovaj sjedi do mene i odmah prihvati zaje*anciju i potvrdi moju priču.

Poslije koncerta idemo svi skupa u Grašin restoran i sjedimo za stolom. Đole i njegovi, Graše, Viki i ja. Dolazi Mosor i pravo do Đoleta krene s izvinjavanjem. Ovaj ga blijedo pogleda i upita o čemu priča. Mosor odmah shvati da je za*eban i da se tresao satima bezveze. Večer za pamćenje.

Sada bar imaju veselo društvo gore gdje se skupljaju dobri ljudi.

Umrli su u dva dana razlike. Ima to neke simbolike. Evo jedne zajebancije vezane za njih dva. Mosor je Djoleta upozna...

Objavljuje Dino Rađa officialPonedjeljak, 22. veljače 2021.

Komentara 96

DO
Domumom
20:15 22.02.2021.

Ovaj lik se još Rađa. Propala mu država.

AN
ante7
20:28 22.02.2021.

Nije lako živjet u Hrvatskoj a voljeti jugoslaviju. Ostaje vam samo još poneki sprovod da se malo razmašete.

LU
Ludwik
20:29 22.02.2021.

Ova jugo-anegdota neodoljivo podsjeća na šale i pošalice iz NOB-e...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije