Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA OSAM MILIJUNA EURA

Moskovski Dinamo sve dogovorio s Benayounom

Yossi Benayoun
AFP
27.01.2010.
u 15:54

Teška financijska kriza, koja je uzdrmala engleski klub Liverpool, natjerala je vodstvo kluba s Anfielda da intezivno razmišlja o prodaji mnogih nogometaša.

Posljednjih dana njihov španjolski napadač Fernando Torres puni otočke naslovnice zbog mogućega milijunskog transfera, a mnogi su ruski mediji u srijedu naznačili kako je i 29-godišnji Izraelac Yossi Benayoun na odlasku.

Ranije se Benayoun spominjao kao moguće pojačanje Olympiacosa, no Liverpool i Olympiacos nisu se uspjeli dogovoriti, a ovaj put, očito, prepreka neće biti.

Ruski mediji navode da su predstavnici moskovskog Dinama nekoliko puta sjedili za istim stolom s Benayounom i njegovim menadžerom te da je među njima stvar riješena. Ostaje još Liverpool kao zagonetka, no Konstantin Sarsanija, direktor moskovskoga kluba, izjavio je da će platiti koliko Liverpool bude tražio.

Spominje se osam milijuna eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije