Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurokup

Mornar u skupini sa Montpellierom, Primorcem...

mornar brodospas
Goran Kovačić/PIXSELL
21.10.2014.
u 16:15

Kada sam vidio koga smo dobili u skupini, onako na prvi pogled, činila mi se lagana grupa. Ali, nakon par telefonskih poziva promijenio sam mišljenje, kaže trener Vrdoljak.

Ždrijeb Eurokupa smjestio je vaterpoliste Mornar Brodospasa u skupinu B zajedno s francuskim Montpellierom, rumunjskom Steauom, crnogorskim Primorcem i domaćinom Vallettom s Malte. U četvrt završnicu idu prve dvije momčadi, a na turnir koji se narednog vikenda igra na Malti Mornar BS putuje s ambicijama prolaska dalje.

- Kada sam vidio koga smo dobili u skupini, onako na prvi pogled, činila mi se lagana grupa. Ali, nakon par telefonskih poziva promijenio sam mišljenje. Steaua je odlična momčad, najbolja u Rumunjskoj u kojoj igraju tri stranca. Pojačali su se ove sezone. O Montpellieru je suvišno pričati, iznimno jaka momčadi. Držim da će nam Francuzi i Rumunji biti konkurenti za jedno od prva dva mjesta koja vode u četvrt završnicu. Od Primorca iz Kotora smo bolji, a ni domaćin Valletta, premda je to reprezentacija Malte, ne bi trebao biti protivnik od kojeg strepimo. Da rezimiram, vjerujem u naš prolaz dalje, imamo kvalitetu, ali moramo biti maksimalno ozbiljni - kazao je trener Zdeslav Vrdoljak.

U skupini A su Jadran HN (Crna Gora), Kazan (Rusija), Utrecht (Nizozemska, Napoli (Italija), Esslingen (Njemačka i Vouliagmeni (Grčka), u skupini C su Posillipo (Italija), Kirishi (Rusija), Sete (Francuska), Nica (Francuska) i White Shark Hannover (Njemačka), dok su u skupini D Tbilisi (Gruzija, Waspo Hannover (Njemačka), Savona (Italija), Vojvodina (Srbija) i Dinamo Astrahan (Rusija).

>>Primorje protiv Crvene zvezde, Mladost na Pro Recco

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije