Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rok za izbor 10. listopada

Mornar otpao, sportski direktor Ivica Kalinić

Ivica Kalinić
Goran Kovačić
05.10.2009.
u 22:16

Što se tiče struke u Poljudu, sva je vlast u rukama Ivice Šurjaka, i bilo bi nelogično da Svaguša odlučuje bez njegova znanja.

Jedna od najnemoćnijih funkcija, barem po ovom novom ustroju, u Hajduku bit će uloga sportskog direktora. Ali, Poljud je dužan po propisima imati sportskog direktora, i nakon odlaska Ivana Buljana sa te funkcije Hajduk je dužan do 10. listopada odrediti tko će obavljati taj posao. Naime, Buljan je do 30. rujna bio na godišnjem odmoru, a potom mu je ugovor raskinut.

– Ne znam ništa o tome, odlučit će predsjednik – kazao je član Hajdukove uprave zadužen za struku Ivica Šurjak.

Nitko ne zna Svagušine planove, barem tako govore svi oko njega, a znamo da je jedna od kombinacija da sportski direktor postane Ivica Kalinić, trener koji je zbog srčanih problema morao odstupiti s klupe bijelih. Kalinić će po ugovoru primati plaću do kraja sezone, ima sve uvjete.

I premda bi on radije bio skaut kluba, u Poljudu bi htjeli da on postane sportski direktor. S time da taj sportski direktor, bio on Kalinić ili možda Joško Španjić (i on ima uvjete) ili netko treći, neće imati nikakve ovlasti. Jer, sva je vlast u rukama Ivice Šurjaka koji, naravno, glumi neznanje. Nelogično bi bilo da Svaguša izabere sportskog direktora bez njegova odobrenja.

Po svemu sudeći, zbog tog brzog roka, za koji upućeni kažu da ga se može prolongirati, otpao je Ivica Mornar, koji nema uvjete za posao sportskog direktora.

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
08:44 08.10.2009.

Bolesnog čovjeka na stresnu funkciju? Luđaci......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije