Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi Balea

Mourinho spreman na razmjenu zvijezda s Realom

Jose Mourinho
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
27.12.2019.
u 15:43

Eriksen je pak nedavno odbio produžiti ugovor i zbog toga je gurnut u drugi plan

Velški nogometni reprezentativac i krilni igrač Real Madrida Gareth Bale (30) korak je do povratka u Tottenham, dok bi u suprotnom smjeru trebao otići Danac Christian Eriksen (27).

Prema pisanju britanskih novina, Portugalac Jose Mourinho u siječnju želi pojačati redove Tottenhama, a prvi igrač na njegovoj listi želja je Bale, koji je za Spurse igrao do 2007. do 2013., nakon čega je za 100 milijuna eura preselio u redove Kraljevskog kluba.

Velški reprezentativac se već dugo vremena spominje kao igrač koji napušta Real, dok je Danac davna želja Reala i čini se kako je dogovor moguć.

- Ja sam u Tottenhamu, znam profil kluba, znam projekt, znam viziju, znam ciljeve. Mi nikada nećemo biti kraljevi na tržištu, moramo na inteligentan način, kreativan način - kazao je Mourinho prije nekoliko dana.

Bale je u dresu španjolskog velikana upisao 244 nastupa i postigao 104 gola, osvojivši pritom 13 trofeja pri čemu četiri Lige prvaka. Međutim, već duže vrijeme nije u prvom planu i na izlaznim je vratima kluba.

Eriksen je pak nedavno odbio produžiti ugovor i zbog toga je gurnut u drugi plan. Otkako je Mourinho preuzeo 'zamrznut' je na klupi i sigurno odlazi.

Komentara 1

SS
sokac sa drave
12:44 29.12.2019.

Ma ne razlog odlaska Eriksona je druge prirode.Naime lijevi vanjski u totenhemu je belgijanac Vantongen koji mu je mu je zenu dodatno zadovoljvao sexualno.Ovo je provjerena informacija iz engleske stampe.Sasvim je normalno da danac nemoze vise igrati u tom okruzenju sa suigrecima koji mu zenu tamburaju.Zena je kriva ali je stid veci i on mora ca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije