Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što im je u glavi?

Morbidnom porukom nakon smrti Astorija zgrozili su svijet!

Navijači Barija
Foto: Facebook
1/8
05.03.2018.
u 12:50

Navijači Barija zaista, zaista su pretjerali, ovaj potez za svaku je osudu

Smrt nogometaša Davidea Astorija koji je jučer preminuo u hotelskoj sobi u Udinama proširila se svijetom. Velika tragedija  sve je ostavila u šoku, u Italiji su otkazane utakmice, a svi suosjećaju s njegovom obitelji.

Izrazi suosjećanja stižu sa svih strana, od nogometnih djelatnika, suigrača, kolega, navijača... No, neki su i tu situaciju iskoristili za slanje morbidnih poruka.

Radi se o navijačima Barija koji su istaknuli transparent na kojem je pisalo:

Navijači Barija
1/7

"Zašto Astori, a ne Masiello?"

Aludirali su na njihova bivšeg igrača Andreu Masiella koji je namještao utakmice i zbog kojeg su jedne godine ispali iz lige jer je on prodao odlučujuću utakmicu u kojoj je  postigao autogol. Zbog toga je jasno da prema njemu ne gaje simpatije, ali ovakve morbidne poruke za svaku su osudu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije