Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULTIMATUM

Moratti: Ibrahimović se može vratiti, ali samo uz ispriku

Zlatan Ibrahimović
AFP
29.05.2010.
u 15:31

Interov predsjednik Massimo Moratti pristao bi ponovno u klub talijanskih i europskih prvaka vratiti švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića, ali samo ukoliko ovaj prizna da je njegov odlazak u Barcelonu bio krivo povučen potez.

Ibrahimović je u klub aktualnih europskih prvaka otišao baš s namjerom da osvoji Ligu prvaka. Ideja mu se "obila o glavu" budući da je upravo Inter "isprašio" Barcelonu u polufinalu natjecanja, a potom otišao do kraja svladavši Bayern na Santiago Bernabeuu.

- Vratio bih Ibrahimovića u klub jednoga dana, ali samo ukoliko mi prizna da je pogriješio napustivši nas. Divim mu se, bez obzira na sve. Praktički nam je sam donio dva naslova talijanskih prvaka - veli Moratti i dodaje:

- Ipak, njegova je tržišna vrijednost velika i mislim da si ne bismo mogli priuštiti njegove plaće.

Komentara 2

OB
-obrisani-
17:37 29.05.2010.

kaj bosanac da tis e isprica, kaj je tebi morati, hehehehehe

MI
mikistjep
08:09 30.05.2010.

Svedjanin, kakav Bosanac sta vam je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije