Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE ODLUKA
Povratak na članak

Odgođen sastanak na kojem će se odlučivati o sudbini Prosinečkog

Procedura smjene izbornika bosanskohercegovačke nogometne vrste je krajnje komplicirana. Nogometni savez te zemlje funkcionira na nacionalnom paritetu tako da primjerice članovi Predsjedništva hrvatske nacionalnosti i predstavnici Nogometnog saveza Republike Srpske mogu spriječiti smjenu Roberta Prosinečkog

Komentari 6

DU
Deleted user
16:45 17.10.2019.

Robi je sam dao otkaz, a oni ga vratili? Neka sad pregrizu i ostave ga. Nije Robi kriv. Ne trebaju ga ni Hrvati ni Srbi spasavati. Nemoj mo mi i Srbi njima birati izbornika kao sto oni nama biraju Sejdu Komsica.

VL
KO
Korda
16:58 17.10.2019.

Koji glup naslov. Da Hrvati i Srbi ...... ma cekaj, pa zasto biu ga spasavali? Zar je Prosinecki tako nisko pao da ga netko treba spasavati?

VL
CA
cortesova arkebuza
18:58 17.10.2019.

Talijani su morali bit prvi nakon blamaže u kvalifikacijama za SP. Znači za drugo je BiH bila skoro pa predestinirana s obzirom na neku kvalitetu koju imaju. Kiks je poraz protiv Finske koja se digla i može probleme napraviti srednjim reprezentacijama koje nisu u TOP 5. Grci su kompletno pali, slobodni pad već godinama. Jebiga ako na svim gostujućim utakmicama izgubiš onda je teško očekivati prolaz. Možda preko Lige nacija, samo ni tu neće biti loših reprezentacija.

VL
BB
Bruno_Bear1
16:46 17.10.2019.

Ma spasite ga, samo neka se ne vraća.

VL
Avatar dzambo
dzambo
18:28 17.10.2019.

Ma njima ni Dalic ne bi pomogao....jer ta BiH Repka i nema nekih velikih igraca da igraju konstatno u istom ritmu, puno osciliraju...al su tu skupinu morali pric glatko jer samo Finska im je stajala na putu...Grci odavno vec nisu neka snaga, a sto je najsmjesnije i protiv Italije u gostima imali su bod u dzepu...Grcku kod kuce ispustili jos 2 cista boda a kod Armenije cak i 3 boda a kod Finaca su mogli komotno 1 bod uzeti a sad kod Grka cisti 1 bod najmanje...tak da je cak 8 bodova ispustito ''na ljijepe oci'' kak ono kazu....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.