Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL

Montreal nakon produžetak slavio protiv New Jerseyja

Vancouvr, hokej, NHL liga
Reuters/PIXSELL
28.02.2017.
u 12:50

Canadiensi su uspjeli nadoknaditi zaostatak od 2-1 i 3-1 u zadnjoj trećini za drugu uzastopnu pobjedu.

Sinoć su u NHL-u odigrane tri utakmice, Montreal Canadiens su svladali New Jersey Devilse, Tampa Bay Ottawa Senatorse, a Minnesota Wild Los Angeles Kingse.

Canadiensi su sa 4-3 u produžetku pobijedili Devilse, a Alex Galchenyuk je zabio power-play gol nešto više od dvije minute do kraja produžetka.

Canadiensi su uspjeli nadoknaditi zaostatak od 2-1 i 3-1 u zadnjoj trećini za drugu uzastopnu pobjedu.

Galchenyuku je to 14. gol ove sezone. Max Pacioretty je zabio dva gola za Montreal (34-21-8), Alexander Radulov jedan, a Al Montoya je obranio 34 udarca.

Travis Zajac, Kyle Palmieri i John Moore su bili strijelci za Devilse  (25-25-12), dok je Cory Schneider obranio 29 udaraca prema svojim vratima.

Tampa Bay Lightening su sa 5-1 bili bolji od Ottawa Senatorsa, a Nikita Kucherov je upisao hat trick.

Brayden Point i Braydon Coburn su također zabili za Tampa Bay (28-25-8), dok je jedini gol za Ottawu  (33-22-6) zabio Kyle Turris.

Minnesota Wild je na svom ledu, također u produžetku, slavila protiv Los Angeles Kingsasa 5-4, a pobjednički gol zabio je svega 12 sekundi nakon početka tog zadnjeg dijela utakmice Mikael Granlund.

Ryan White, Nino Niederreiter, Jordan Schroeder i Jason Zucker su također postigli pogotke za Minnesotu (40-14-6).

Wild sada ima dva boda više od Chicago Blackhawksa i nalazi se na prvom mjestu Centralne divizije i Zapadne konferencije.

Golove za Kingse (30-27-5) su zabili Nick Shore, Tanner Pearson, Jake Muzzin i Marian Gaborik.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije