Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Momčad s Rujevice

Rijeka nakon Bišćanova odlaska ekspresno pronašla novog trenera!

Simon Rožman
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
23.09.2019.
u 19:17

Novi trener će prvu utakmicu voditi već u srijedu na gostovanju kod Buja u16-ini finala Hrvatskog kupa

Rijeka je nakon odlaska Igora Bišćana s kormila odmah pronašla novog trenera, a to je 36-godišnji Simon Rožman!

Rožman će na klupi Rijeke naslijediti Bišćana koji je nakon pobjede protiv Istre (3:0) podnio ostavku. Novi trener će prvu utakmicu voditi već u srijedu na gostovanju kod Buja u16-ini finala Hrvatskog kupa.

Simon Rožman
1/7

- Imamo odličnu momčad, ali moramo napraviti sve da to pokažemo na terenu i ostvarimo ciljeve koje klub ima, rekao je Simon Rožman.

U novom stručnom stožeru Rijeke su prvi pomoćni trener Aleš Kačičnik, drugi pomoćni trener Danko Matrljan, kondicijski trener Aris Naglić, trener vratara Gojko Mrčela i analitičar Alen Obrez.

Svoju trenersku karijeru počeo je 2013. u Celju gdje je radio s mlađim uzrastima, a godinu kasnije postao je trener prve momčadi. Vodio je Celje do drugog mjesta u prvenstvu, a stigao je i do finala kupa.

Kasnije je karijeru nastavio u Domžalama, a 2017. je osvojio slovenski kup te je bio četvrti u ligi. Vodio je Domžale do doigravanja za Europsku ligu, a prošle sezone bio je treći.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

 

Ključne riječi

Komentara 5

TO
tonimohave
20:50 23.09.2019.

Pak tu di slovenec bum prihajal

VE
velikiblekstijena
10:23 24.09.2019.

Ništa bez Janeza u Rijeki

KI
Kimo
12:24 24.09.2019.

slovenska borba i organziranost na terenu i hrvatsko sminkerstvo na terenu = uspjeh :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije