Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISLAND - MAĐARSKA

Möller: Svi nas već vide u polufinalu, kao 1964. i 1972.

Austrija - Mađarska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
18.06.2016.
u 07:00

Möller je kao reprezentativac Njemačke igrao u brojnim utakmicama na europskim prvenstvima.

Nogometaši Mađarske danas imaju nevjerojatnu priliku da uđu u četvrtfinale. Nakon pobjede nad Austrijom, slijedi susret s Islandom, koji je pak iznenadio osvajanjem boda u susretu s Portugalom.

– Navijačima su porasli apetiti, već nas svi vide u polufinalu, tamo gdje je Mađarska igrala nekad davno, 1964. i 1972. godine. No, moramo ostati čvrsto na zemlji. Najvažnije je da ne izgubimo od Islanđana – rekao je Andreas Möller, pomoćni trener mađarske reprezentacije.

Möller je kao reprezentativac Njemačke igrao u brojnim utakmicama na europskim prvenstvima.

S Njemačkom je 1996. godine osvojio i naslov europskog prvaka, premda zbog isključenja u polufinalnom susretu s Engleskom nije igrao u finalu. 

>> Austrijanci pali! Szalai i Stieber zabili za pobjedu Mađara

Komentara 1

MN
Mnd7779
08:33 18.06.2016.

Sve na silu, malo nogometa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije