Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za sladokusce

Mogu li žapci zaustaviti zahuktali Jug?

16.05.2018.
u 16:15

Gospari bi da što prije dođu do naslova, po mogućnosti u tri utakmice (igra se na tri pobjede), no žapci su odlučni da im barem malo pomrse račune...

Vaterpolisti Juga i Mladosti 14. će put odlučivati o hrvatskom vaterpolskom prvaku. U prethodnih 13 sučeljavanja jugaši su bili uspješniji sa 7:6, a objektivno govoreći veliki su favoriti i u ovogodišnjem finalnom nizu koji počinje večeras u 18 sati prvom finalnom utakmicom u Gružu.

Gospari bi da što prije dođu do naslova, po mogućnosti u tri utakmice (igra se na tri pobjede), no žapci su odlučni da im barem malo pomrse račune...

– U drugom smo finalu sezone, Jug je opet favorit i mi možemo rasterećeno loviti svoju priliku. Probat ćemo se nadigravati s takvom jednom fantastičnom momčadi kao što je Jug. Dat ćemo sve od sebe da na kvalitetan način uveličamo finale i damo mu draž neizvjesnosti – kaže trener Mladosti Zoran Bajić.

Jugaše očekuje završni turnir Lige prvaka u Genoi (od 7. do 9. lipnja), pa je prirodno da žele doći do naslova sa što manje utakmica s mladostašima. Kako bi poslije imali što više vremena pripremiti se za završni europski ispit.

– U finalnu seriju ulazimo kao veliki favoriti s obzirom na prednost domaćeg bazena. Očekujemo da prvenstvo riješimo u tri utakmice. Tako bismo ispunili sve ciljeve koji su postavljeni ispred nas na početku ove sezone – kaže Loren Fatović, u posljednje vrijeme najubojitiji gospar. Navijači Juga mogu odahnuti: Loren je produljio ugovor s matičnim klubom!

A trener Vjeko Kobeščak poziva na oprez i strpljivost:

– Idemo korak po korak. Zasad mislimo samo na Mladost!

Druga utakmica igra se u subotu (18) na plivalištu Mladosti, a treća u utorak ponovno u Gružu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije