Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRZNAR NAKON VILLARREALA:

'Danas smo tužni, a sutra ponosni. Eh, da su Majer i Petković u 49. zabili....'

Zagreb: Druženje novinara s igračima Dinama uoči uzvratne utakmice s Villarealom
Matija Habljak/PIXSELL
15.04.2021.
u 23:34

Danas smo žalosni, sutra ponosni. Moji momci su tužni, u svlačionici je muk, ali moramo ovo proći i okrenuti se novim izazovima. Moraju biti ponosni na to što su napravili

Damir Krznar je realan kao i njegovi dečki nakon ovoga ispadanja. Da, ispadanje uvijek boli, ali već sutra će plavi shvatiti koliku su radost donijeli svojim navijačima i bit će ponosni na to. Moraju!

- Znali smo da neće biti lagano u samoj pripremi utakmice, ali sav fokus smo stavili u defanzivu. Pokušati izvući nulu u prvom dijelu, a onda ići na sve ili ništa u drugom dijelu. Drugi dio smo odradili, ali prvi nismo. Žao mi je zbog drugog dijela, oko prvog tolko i ne jer je bio rubni. Živjeli smo u prošlosti i stigla nas je kazna - kaže Krznar.

- Nedostajalo nam je srednjeg bloka, okomice na loptu i agresije. Nalazili su igrača viška cijelo vrijeme i bez obzira što njima sjajno ide, mislim da smo mogli bolje, ali to je Villarreal. Danas smo žalosni, sutra ponosni. Moji momci su tužni, u svlačionici je muk, ali moramo ovo proći i okrenuti se novim izazovima. Moraju biti ponosni na to što su napravili.

U drugom dijelu je Dinamo krenuo puno agresivnije. 

- Krenuli smo malo linije više preko centra, nismo imali što izgubiti, pokušali smo ukrasti pokoju loptu. Uspjeli smo u 50 i nekoj minuti već (49., op.a.). Da smo kod Majera i Petkovića smanjili na 2:1, tko zna što bi bilo, ali to nam sada ne vrijedi govoriti, što bi bilo kad bi bilo. Moramo se koncentrirati na naš Kup i HNL.  HNL je nama najbitnije natjecanje, nemamo puno vremena za živjeti u prošlosti. Da smo pobjedili, sutra bi tresli ekipu da zaboravi na to, to ćemo napraviti i sada. Sutra to moramo zaboraviti i okrenuti se Istri - zaključio je Krznar.

Ključne riječi

Komentara 3

FR
freeshooter
01:02 16.04.2021.

Tuga, da, možda nije potrebna, veliki je ovo uspjeh, i velika sezona, no ipak ostaje žal, prilika je bila velika, i mogućnost, no bilo je par hendikepa, osnovni, Zoki, da je bio u ove dvije utakmice prošli bi, jednostavno je falilo hrabrosti, te trenerske hrabrosti i karizme koju preuzimaju igrači, Krki, dobar si i vrijedan, pomoćnik, no fali ti karizme, nakon prve utakmice, gdje se vidilo kada ih stisnemo da smo ravnopravni, ti opet, totalna defanziva, koju i neznamo igrati (hrvatska škola) i kod koje je samo pitanje vremena kada ćeš primiti gol sabijen u svojih šesnaest, no tako je na kraju grah opal, ali ostaje žal, mogli smo dalje, , no ipak nakon svega samo se jedno može reći, ponosno je biti navijač Dinama, bravo dečki i stožer, te uprava, hvala Vam za ovu sezonu, druge godine još jače...ale ale dinamo ale...

DI
Dingo
08:23 16.04.2021.

Svaka čast Krznaru, ali da je postavio drugačije (neočekivano) igru možda bi čisto izgubili, ovako nisam vidio da se išta moglo promijeniti osim prolaska Villareala. Nisam već dugo gledao utakmice Dinama u Europi sa našim komentatorima. Komentator CBS-a je rekaoo da je Dinamo prihvatio igru koja paše Villarealu i da nema od toga ništa ako se njihovim igračima dopušta tolika sloboda s loptom. Pritisak Dinamovih igrača je trebao biti od početka, možda bi bilo više grešaka, a opet možda bi i oni griješili. Što se zaleđa, bilo je ali i da nije bilo zbog statične igre je postignut gol.

DU
Deleted user
00:01 16.04.2021.

Postaviti pravog igraca na pravo mjesto je vrlo bitno u nogometu,a tebi to nije jasno i ti to nisi veceras znao .Pregledaj snimku utakmice i koncentriraj se na igru Gvardiola i njegovog direktnog protivnika.To ti je veceras presudilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije