Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U OVOM DESETLJEĆU

Cijenjeni Englez odao priznanje Luki! Uvrstio ga među sedam veličanstvenih

Luka Modrić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
11.12.2019.
u 17:15

Naravno, ne treba zaboraviti i da je osvojio Zlatnu loptu za najboljeg igrača svijeta te da je vodio Hrvatsku do svjetskog srebra 2018. u Rusiji

Bliži nam se kraj ovog desetljeća, a u moru prisjećanja na godine iza nas, poznati engleski YouTuber HITC Seven kojeg prati preko 200 tisuća ljudi, odlučio je napraviti popis najboljih sedam veznjaka u nogometu proteklih deset godina. 

U videu dugačkom 13 minuta odlučio je objasniti svoj popis, a na njemu se očekivano našlo i mjesto za našeg Luku Modrića

Modrić je igrao sjajno u Tottenhamu, a i nakon dolaska u Real Madrid, gdje je kratko bio ispod svoje razine, ali brzo je uhvatio glavnu riječ u veznom redu kraljevskog kluba te oduševljavao navijače do dana današnjeg. 

Naravno, ne treba zaboraviti i da je osvojio Zlatnu loptu za najboljeg igrača svijeta te da je vodio Hrvatsku do svjetskog srebra 2018. u Rusiji.

Modrić se našao na trećem mjestu, a ispred njega su dva Španjolca iz zlatnog doba Barcelone - Andres Iniesta i Sergio Busquets

Popis popularnog YouTubera glasi: 

7. Yaya Toure
6. Thomas Muller
5. David Silva 
4. Toni Kroos
3. Luka Modrić 
2. Andres Iniesta
1. Sergio Busquets

>>> Pogledajte kako je Luka Modrić stigao do Zlatne lopte

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije