Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapetan Luka

Modrićeve riječi odjeknut će Hrvatskom, to je zanimalo sve navijače!

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
07.09.2018.
u 11:39

– Napokon smo srušili tu lošu tradiciju za nas. Postigli smo pogodak i nismo izgubili tako da možemo biti zadovoljni

Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć je odigrala prvu utakmicu nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji te u gostima odigrala 1:1 protiv Portugala.

Naši su poveli preko Perišića, a Portugal je izjednačio pogotkom Pepea. Vatrene je predvodio kapetan Luka Modrić, koji je na terenu proveo 55 minuta, a onda dobio odmor uoči važne utakmice protiv Španjolske.

>>Pogledajte Večernji pressing s Davorom Šukerom

– Napokon smo srušili tu lošu tradiciju za nas. Postigli smo pogodak i nismo izgubili tako da možemo biti zadovoljni što se tiče rezultata. Mislim da je igra bila dosta solidna za prvu utakmicu nakon Svjetskog prvenstva. Još se svi polako tražimo u formi, a kao što je i izbornik rekao, kroz utakmice ćemo pokušati ostvarivati što bolji rezultat i to je to – rekao je Modrić za Novu TV.

Nakon SP-a od reprezentacije su se oprostili Subašić, Ćorluka i Mandžukić, a Luka je i dalje tu... Je li razmišljao o povlačenju?

– Iskreno, nisam razmišljao. Imam još dosta motiva igrati za reprezentaciju, uvijek sam govorio da ću igrati dok god me budu trebali, dok osjećam da mogu pomoći, a to, hvala Bogu, još uvijek mogu. Nisam vidio razlog da se oprostim, unatoč tome što smo ostvarili veliki rezultat na Svjetskom prvenstvu. Mislim da mogu još pomoći reprezentaciji kad osjetim da to više nije to, sam ću reći. Zašto odlaziti ako se osjećam dobro? Bez obzira na to što neki kažu kako je ovo idealan trenutak. Slažem se, ali meni je gušt igrati za reprezentaciju, igram uvijek s velikim motivom, presretan sam ovdje, kapetan sam i nisam vidio razloga. Ponavljam, još mogu pomoći reprezentaciji – rekao je Modrić i tako razveselio sve navijače u domovini.

>>Pogledajte intervju s Yurijem Cortezom

Komentara 37

MA
mar06mir
11:59 07.09.2018.

'uvijek sam govorio da ću igrati dok god me budu trebali'. Bravo ljudino! Volio bih da su Mandjukic i Corluka tako razmisljali. Nije sramota niti sjediti na klupi ako treba pred kraj karijere.

BA
balance
11:52 07.09.2018.

Braaavooo Luka👊🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Avatar Mi sami
Mi sami
11:50 07.09.2018.

Bravo majstore!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije