Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznad svih

Modrićeva poruka Lovrenu otkrila zašto je Hrvatska tako moćna

Dejan Lovren
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
27.12.2018.
u 08:35

Ako je Modrić u srijedu bio srećonoša, onda je pozitivne vibracije prenio i na Matea Kovačića

Dejan Lovren prekrasnim je pogotkom u srijedu otključao Newcastleova vrata. Hrvatski je branič u 11. minuti s otprilike 13 metara rasparao mrežu vratara Dubravke nakon jedne kratko odbijene lopte gostujućega braniča, a poslije je iskreno kazao da mu takvi pokušaji obično završavaju negdje na tribinama.

Dejan Lovren
1/8

Liverpool je do kraja slavio s 4:0, potvrdio pohod na toliko željenu titulu, a među čestitarima se neposredno nakon utakmice našao i Luka Modrić.

Tek što je Lovren na svojem profilu na Instagramu objavio fotografiju koja prikazuje kako slavi taj divan pogodak, najbolji nogometaš svijeta poslao mu je poruku zgodnog sadržaja: Noćni razgovori i odmah gol! Nije loše, ha? :)

Modrić je pritom označio i Šimu Vrsaljka te Matea Kovačića, a interesantno je primijetiti kako je koji sat poslije i veznjak Chelseaja odigrao blistavu partiju na gostovanju kod Watforda.

Što je Modrićeva poruka točno značila, možemo samo nagađati. Nekako se može pretpostaviti da su vrsni nogometaši imali prilike čuti se tijekom božićnih blagdana, ali je naglasila nešto o čemu je bilo mnogo riječi nakon senzacionalnog nastupa Hrvatske na SP-u u Rusiji – da je ključ hrvatskog srebra ležao, između ostaloga, u izvanrednim odnosima u svlačionici. 

I doista, baš je lijepo vidjeti da dečki međusobno brinu jedni o drugima i kada ne nose crveno-bijeli dres, da si pružaju podršku i u klupskim podvizima.

Foto: instagram.com/dejanlovren06

 

Komentara 8

PR
prajdali100
09:20 27.12.2018.

Super !!!! Ali Mandžu nikada neću prežaliti, mogao je još ovo Europsko prvenstvo.

DU
Deleted user
10:07 27.12.2018.

Zajedništvo, prijateljstvo in posložena hijerarhija unutar ekipe uvijek je bila i bit će više od 50% uspjeha! Zato je između ostalog bilo nužno otjerati Kalinića!

DA
davidov
11:17 27.12.2018.

Moćna je dok je Bosanaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije