Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljska utakmica

Modrić zbog operacije propušta Češku

\'Tottenham Hotspur\'s Croatian player Luka Modric (L) vies with Chelsea\'s Ghanaian footballer Michael Essien during the Premier League football match between Tottenham and Chelsea at White Hart Lane
Reuters
01.02.2011.
u 19:16

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić zbog upale crvuljka i operativnog zahvata neće biti u konkurenciji za susret s Češkom, javljaju iz HNS-a.

''Prema informacijama s kojima za sada raspolažemo, a koje je dostavila liječnička služba hrvatske reprezentacije, Luka Modrić će zbog upale crvuljka (appendicitis) u utorak predvečer biti podvrgnut operativnom zahvatu i sasvim sigurno neće biti u konkurenciji za susret s Češkom.

Više informacija znat ćemo tijekom večeri ili sutrašnjeg dana.''

Komentara 7

SA
santos008
19:26 01.02.2011.

To imaju samo mali ljudi,koliko se ja razumem u medicinu.

JS
ja sam gladan
19:49 01.02.2011.

riznica.Možda se u tvom kraju to naziva \" slepo crevće\", kad neznaš kaj je crvuljak.

RI
Riznica
19:23 01.02.2011.

Sta vam je crvuljak ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije