Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PROBLEMI U REALU

Modrić zbog iste 'ozljede' propušta uzvrat u Londonu?

La Liga Santander - Real Madrid v Real Betis
JUAN MEDINA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
29.04.2021.
u 13:20

Nakon prve polufinalne utakmice, Luka Modrić osjetio je bol u leđima te će biti upitan za uzvratnu utakmicu...

Kapetan Hrvatske reprezentacije Luka Modrić mogao bi propustiti uzvratnu utakmicu protiv Chelseaja u Ligi prvaka.

Modrićev Real u utorak je odigrao 1:1, ali Luka nije bio na pravoj razini. Razlog tome leži u činjenici da je Modrić nakon utakmice osjetio istu bol u leđima kao i prije par dana. Tada je propustio utakmicu protiv Cadiza, a za vikend će propustiti utakmicu protiv Osasune.

Ako se uspostavi da je došlo do iste 'ozljede', neizvjestan će biti za utakmicu u Londonu. Kraljevima je naravno puno bitnija Liga prvaka, ali i u domaćem prvenstvu i dalje imaju šanse za naslovom jer pet kola prije kraja ima dva boda manje od Atletica, a Barcelona je na istih 71. bod, ali s utakmicom manje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije