Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMERA

Modrić zamijenjen u minimalcu Reala, osam golova u Eibaru

Huesca Real Madrid
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
09.12.2018.
u 18:11

Real je ovom pobjedom napredovao na četvrto mjesto s 26 bodova, pet manje od vodeće Barcelone. Ispred kraljevskog kluba su i Sevilla, te Atletico Madrid s po 28 bodova.

U susretu 15. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je na gostovanju pobijedio 'fenjeraša' Huescu 1:0, a Luka Modrić je igrao do 65. minute.

Aktualni europski prvak je poveo već u osmoj minuti golom Garetha Balea. Alvaro Odriozola je povukao po krilu i ubacio na drugu stranu do Velšanina koji je sjajno pucao za vodstvo gostiju. Domaćin je uzvratio u 17. minuti, no Thibaut Courtois je odlično obranio pokušaj Ezequiela Avila. Nažalost, bilo je to sve od oba sastava u prvom dijelu. Na otvaranju drugog poluvremena Huesca je odmah mogla izjednačiti, no Gonzalo Melero je promašio nemoguće. Pucao je glavom s dva-tri metra, ali je uspio promašiti cijela vrata. U 69. minuti je Bale mogao sve riješiti, ali je njegov udarac obranio Aleksandar Jovanović. Bio je to jedini udarac 'Kraljevskog kluba' u okvir gola u drugom dijelu. 

U nastavku susreta Huesca je pokušavala izjednačiti, no Real je jedva uspio obraniti 'mršavu' prednost. Luka Modrić je zaigrao od prve minute za Real, a u 65. minuti je umjesto njega u igru ušao Isco.

Huesca Real Madrid
1/7

Real je ovom pobjedom napredovao na četvrto mjesto s 26 bodova, pet manje od vodeće Barcelone. Ispred kraljevskog kluba su i Sevilla, te Atletico Madrid s po 28 bodova. 

Vrlo efikasni bili su igrači Eibara i Levantea u prvom nedjeljnom dvoboju u kojem je domaća momčad preokretom u drugom poluvremenu došla do dva gola prednosti, da bi gosti u posljednjih 15 minuta dvoboja uspjeli izjednačiti na 4:4 (1:2).

Enrich je već u 8. minuti donio vodstvo Eibaru, ali već u sljedećoj Levante je izjednačio preko Moralesa. U 25. minuti Rober je pogodio za vodstvo gostiju. U nastavku je Eibar furiozno krenuo po pobjedu. U periodu od 57. do 65 minute domaća je momčad postigla tri gola i povela 4-2. Strijelci su bili Escalante (57) i Charles (61-11m, 65). Ipak, opuštanje igrača Eibara iskoristio je Levante za novi preokret. Tono u 75. minuti i Mayoral u drugoj minuti sudačke nadoknade donijeli su bod gostima.

>> Pogledajte i video: Zlatna lopta je kruna sjajne Lukine karijere

Komentara 16

Avatar nula
nula
19:04 09.12.2018.

Jadni ste. Real je osigurao pobjedu, a kad se to dogodi,majstor ide kuci da se odmori i ostavi raddnicima da zavrsee posao, sto se i dogodilo. LUKA MODRIC JA NAJBOLJI IGRAC NA SVETU, razumes ??

PR
prajdali100
18:58 09.12.2018.

Real je odigrao očajno.Na jedvite jafe su pobijedili momčad kojoj bi Barca dala 5- 6 komada.

Avatar navijač
navijač
18:28 09.12.2018.

Meni pao listić na Eibaru. U zadnjim trenutcima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije